Fasadforum –

en arena för nätverk och kunskap kring fasader!

Välkommen till Fasadforum 2020

12 november livesänder vi från Stockholm Waterfront Congress Centre.
Fasadforum och Årets Fasad är 13:00-16:00

Årets Fasadforum kommer att “tv-produceras” och erbjuder ett mycket spännande program. Dessutom kommer vinnarna i tävlingen Årets Fasad att tillkännages. Anmäl dig här redan i dag så riskerar du inte att missa någon uppdatering.

Lydia Capolicchio

Vi diskuterar utmaningar och trender i samhället och i vår bransch samt vad vi måste göra och försöker svara på hur vi ska göra det? Utmaningar som minskad miljöbelastning, kompetensförsörjning, sund konkurrens mm.
Dessa timmar leds av moderatorn LYDIA CAPOLICCHIO. Med oss under dagen är bland andra arkitekterna THOMAS SANDELL och THOMAS ERIKSSON samt fastighetschef och MARTIN FORS.

GÖRAN ADLÉN kommer inspirera och utmana. TORUN WIDSTRÖM från KTH redogör för LCA och LCC avseende olika fasadmaterial och hur koldioxidavtryck och underhållskostnad påverkas på lång sikt för olika materialval.

Vi samtalar även i studion med JOHAN NUDER, Svensk Byggtjänst och LINA ÖIEN från Riksbyggen samt EWA NORDSTRÖM, SKB och STEFAN SANDBERG från Svenska Bostäder om hur vi ska förhålla oss till koldioxidsänkande insatser och underhållskostnader – hur ska vi agera för att göra rätt på lång sikt?

Mycket interaktivitet utlovas!

Anmäl dig idag i formuläret nedan så kommer du att få länken till eventet till den e-postadress som du anger i formuläret.
Evenemanget är gratis!
Med reservation för ändringar i programmet.

 

Årets Fasad 2020

Årets Fasad är byggbranschens stora pris för Sveriges bästa husfasad. Bakom priset står Mur & Putsföretagen-branschföreningen för murat och putsat byggande. Vi vill uppmärksamma byggande som bidrar till vackra, intressanta, spännande och hållbara hus. Nu bjuder vi in alla att anmäla bidrag. Vill du läsa mer om tävlingen och anmäla bidrag till nästa år gör du det här!

  • Du kommer att få länken till eventet via den e-post som du angett.

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB. Hörs!