Fasadforum 2020 – Tack för i år!

Utmaningar, trender i samhället och i vår bransch!

Den 12 november 2020 livesände vi från Stockholm Waterfront Congress Centre mellan kl 13:00-15.30.

Årets Fasadforum blev “tv-producerat” med ett mycket spännande program. Dessutom korades vinnarna i tävlingen Årets Fasad.

Lydia Capolicchio

Vi diskuterade utmaningar och trender i samhället och i vår bransch samt vad vi måste göra och försöker svara på hur vi ska göra det? Utmaningar som minskad miljöbelastning, kompetensförsörjning, sund konkurrens mm. Dessa timmar leddes av moderatorn LYDIA CAPOLICCHIO. Med oss under dagen var bland andra arkitekterna THOMAS SANDELL och THOMAS ERIKSSON samt fastighetschef MARTIN FORS.

Trendspanare GÖRAN ADLÉN inspirerade och utmanade. TORUN WIDSTRÖM från KTH redogjorde för LCA och LCC avseende olika fasadmaterial och hur koldioxidavtryck och underhållskostnad påverkas på lång sikt för olika materialval. Samtal i studion med MARIA SANDELL, JM, JOHAN NUDER, Svensk Byggtjänst och LINA ÖIEN från Riksbyggen samt STEFAN SANDBERG från Svenska Bostäder om hur vi ska förhålla oss till koldioxidsänkande insatser och underhållskostnader – hur ska vi agera för att göra rätt på lång sikt?

 

Göran Adlén
Göran Adlén

Torun Widström
Torun Widström

Martin Fors
Martin Fors

Stefan Sandberg
Stefan Sandberg

Maria Sandell
Maria Sandell

Lina Öien
Lina Öien

 

Missade du Fasadforum? Häng med här nedan!

Vi ses på nästa Fasadforum! I vilken form vet vi inte ännu men boka in 11 november 2021!

Vill du kunna scrolla i filmen ovan. Klicka igång filmen och klicka sen längst ner till höger på Youtubelogon så kommer du till filmen på Youtube och kan scrolla framåt och bakåt.

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB. Hörs!