SEHED Tresson AB

SEHED Tresson har mer än 50 års erfarenhet när det gäller att renovera, förnya och reparera fastigheter utvändigt. Vi utför alla typer av utvändiga arbeten och vi åtar oss gärna helhetskonceptet gällande fasadrenoveringar, balkongarbeten, fönsterrenoveringar och -byten, målning, isolering och takrenovering. Vi utför både nyproduktion- och ROT-projekt. Vi erbjuder heltäckande fasadlösningar för alla typer av fastigheter. Detta kräver att medarbetarna har gedigen yrkeskompetens och att vi ställer extra höga krav på våra leverantörer och underentreprenörer. Lika höga krav ställer vi på det material och de produkter vi använder, de ska vara av hög kvalitet och ha lång hållbarhet. 
SEHED Tresson ingår i SEHED Byggmästargruppen, en expansiv koncern verksam inom bygg, stambyten, plåt och fasadarbeten. Bolagsgruppen består av verksamheter som alla är specialister inom sina respektive delar av byggsektorn.

Bilder av SEHED Tresson AB

Telefon:
08-712 00 30 eller 08-603 88 65

E-post:
info@sehedtresson.se

Hemsida:
https://sehedtresson.se/

Postadress:
Vintervägen 6

Postnummer:
135 40

Postort:
Tyresö

Organisationsnummer:
556488-0630

Verksamt i län:
Dalarnas län, Gävleborgs län, Jönköpings län, Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Örebro län, Östergötlands län

Grundades:
1960

Kontaktpersoner

Kent Isaksson

VD
0708-15 15 57
kent.isaksson@sehedtresson.se

Bertil Andersson


0736-50 28 62
bertil.andersson@sehedtresson.se

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB. Hörs!