Mur & Putsföretagen gratulerar vår företagsmedlemmen Tegelmäster som den 1 september hälsar sin nya VD Catharina Holmström varmt välkommen!

Möt Catharina Holmström – Ny VD hos Tegelmäster

Tegelmäster är glada att presentera Catharina Holmström, en passionerad ledare med gedigen erfarenhet inom byggbranschen. Catharina tillträder som ny VD hos Tegelmäster den 1 september 2023.

Catharina har i drygt 20 år arbetat i olika befattningar med byggproduktion. Det gör såklart att hon har god kännedom och förståelse för våra kunder, vilket är en fantastisk tillgång som VD hos oss, säger Stefan Wallmark Försäljnings & marknadschef på Tegelmäster.

Vad lockade dig till Tegelmäster?

– När jag förhörde mig bland mina murningskontakter var det bara gott jag hörde om Tegelmäster. Tegelmäster är ett solitt bolag med duktiga medarbetare och god lönsamhet, ja valet var enkelt. Jag bor själv i ett tegelhus från 1878 och det har aldrig ens behövt en omfogning, det kallar jag ett hållbart! Så förutom att vara världens vackraste byggmaterial, är det otroligt hållbart både ur ekonomisk- och miljösynpunkt. Skulle man trots det behöva riva en tegelbyggnad så kan man återanvända materialet, underbart!

Det är tufft i byggbranschen just nu, vad tänker du om det?

– Det kommer att vända, förhoppningsvis förr än senare, men det är i svåra tider man tvingas finna nya lösningar. Att kläcka nya intressanta och utvecklingsbara idéer tillsammans med mitt team ser jag mycket fram emot. Samtidigt ska Tegelmäster fortsätta, att med sitt framgångsrika och långsiktiga koncept, erbjuda inspiration och gedigen kunskap till marknadens aktörer genom högkvalitativa produkter.

 

Tegelmäster hälsa dig varmt välkommen.

– Tack, jag är otroligt glad och stolt över att ha fått förtroendet att ta hand om Tegelmäster, med allt vad det innebär och ser fram emot att få kasta mig in i tegelvärlden. Det är för mig en lycka att få arbeta med detta fantastiska byggmaterial som både har en lång historia och en lysande framtid! Säger Catharina.

 

Tegelmäster är den ledande leverantörer inom tegel och murverk i Sverige.