Välkommen Strøjer Tegl

 I dagarna har Tegelmäster tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal med danska Strøjer Tegl. Strøjer Tegl har över 150 års erfarenhet av tegeltillverkning och i deras imponerande produktlinje finns både nytänkande och en fin hantverkstradition. 

– Strøjer Tegl breddar vårt sortiment och blir ett perfekt komplement till våra befintliga tegelbruk Petersen Tegl, Matzen Teglvaerk och Gråsten Teglvaerk. Det är verkligen kul att vi nu har lyckats knyta till oss ytterligare ett etablerat och fint varumärke, säger Martin Persson, vd, Tegelmäster. 

– Vi har varit på den svenska marknaden i många år och ser mycket fram emot samarbetet med Tegelmäster. Vi ser dem som den mest professionella leverantören av tegel i Sverige och samtidigt delar vi samma värderingar. Tillsammans med Tegelmäster kommer vi fortsätta att leverera vackra och hållbara fasader till den svenska marknaden, säger Kasper Damsø, vd, Strøjer Tegl. 

Tegelmäster kommer att ha en nära och direkt kommunikation med tegelbruken vilket skapar möjligheter för kunderna. Dels för att kunna göra rena förbättringar, men också för utveckling och anpassningar specifikt för den  svenska marknaden……

Läs vidare på pressmeddelandet här >>